Administrator
Siema,
Moim pomyslem jest ustalenie jednego dnia w tygodniu, ktory bedzie odpoczynkiem od raidow i inst. Tego dnia bedziemy robic Arenki 5vs5, 4vs4, 3vs3 i 2vs2. Jak rowniez BG Gildyjne.
Wszystko oczywiscie z uzyciem teamspeak.
Ustalenie takiego dnia jest fajnym pomyslem poniewaz moim zdaniem bedzie to odpoczynek i nikt na Guild tego dnia nie napisze: "ale nudy, idziemy gdzies? " Bedzie to dzien w ktorym z gory bedzie wiadomo co sie po nim spodziewac.
Moze sie zdziwicie moim wyborem,ale ja proponuje Sobote, lub Niedziele. W tych dniach ogolnie jest malo ludzi online szczegolnie w sobote. Wiec wtedy mozna Arenki smigać a nie robic jakies raidy na sile. 10 walk stoczonych na Arenie obojetnie czy wygranych czy nie i tak daja punkty!!!
Warto o tym pamietac, bo itemy za punkty z Aren sa swietne, a w taki dzien mozna duzo punktow i honoru nabic.
Innym argumentem zeby to byla sobota jest honor z BG x2 w weekendy (nie wiem czy dziala, ale slyszalem ze maja to naprawic)
Wiec trorzcie Grupy na Arenki. Stworzone juz grupy prosze o wpisanie na naszym Forum, zeby wiadomo bylo kto jest wolny
Czekam na inne propozycje i sugestie.
Hmmm ja myślałem że jesteśmy gildią pve a nie pvp. Ale dobra.. A co co inst/raidow to nie jest to co było kiedyś. Teraz to ludzie mają w dupie to bo wola iść na arenki i zdobyć bez najmniejszych problemów s4.Dziękuję tyle ode mnie.
Berserk napisał:
BT trashe, Bt trashe, BT trashe - wcale nie dziwie sie tym ktorym sie niechce raidowac. 10/80 ludzi w igldi wydropilo sobie tokeny w ssc i juz nie musimy tam chodzic bo po co.
To ja popieram, jest dokładnie tak... dziś gdy Archangel organizował raid na Gruula pierwsze pytanie jakie padło to "po co? Przecież nie ma sensu". Dlaczego nie ma sensu? Bo większość już wydropiła sobie to co można dropnąć na Gruulu czy SSC i mają gdzieś tych co świeżo wbili lvl (nie mówię o wszystkich oczywiście bo dużo ludzi również pomaga "green powerom" aby przestali być tymi greenami ^^). A my mamy chodzić na gruula w 13 gdzieś bo tyle jest greenow + tych co pomogą z gildii. A jeśli mamy dobierać z innej gildii tak jak dziś to tylko w weekendy bo w tygodniu jest to zakazane ^^ Dlatego też szybciej ubiłbym honor na bg na s2, a później arenki. I czemu się tutaj właściwie dziwić ^^
Ostatnio edytowany przez Ar (2008-11-29 20:16:11)
Administrator
Dzisiaj (01.12.2008)w godzinach popoludniowych planowane sa arenki 5vs5 wiec szykujcie sie